Bellen? 06 - 22 04 99 35

Al onze diensten

Webdesign

Wil jij ook een goedkope website laten maken? Wij maken professionele en stijlvolle websites. Welke eenvoudig zijn aan te passen. En allen per pagina zijn geoptimaliseerd voor Google. Vergelijk al onze webdesign pakketten.

WordPress Pro Website: 99 euro
WordPress Premium Website: 299 euro
WordPress Excellent Website: 499 euro
WordPress All Inclusive website: 575 euro

 

 

SEO - Hoger in Google Jaartraject

We onderzoeken jouw website en die van je concurrenten uitgebreid. Op basis hiervan maken we een internet marketing plan. Vervolgens werken we een heel jaar lang iedere dag aan de promotie van jouw website. Dit zorgt dat je website veel beter vindbaar zal zijn in Google. En dat je een hele stroom aan nieuwe bezoekers voor je website zal krijgen.

SEO - Hoger in Google Jaartraject: 1799 euro

 

 

WordPress hulp

Als WordPress experts helpen we jou graag waar kan met vragen over WordPress. We kunnen WordPress voor je installeren, verhuizen naar een ander domein, WordPress Theme installeren, pagina's aanmaken, teksten plaatsen, foto of video plaatsen, etc

WordPress hulp: 45 euro per uur

 

Teksten schrijven

Wij schrijven graag teksten voor je website, blog of advertentie.
Alle teksten zijn steeds SEO geoptimaliseerd geschreven. En voorzien van de juiste zoekwoorden/zinnen.

Teksten schrijven: 13 euro per 300 woorden

 

Social Media beheren

Beheren van al je social media zodat je zeker bent dat er regelmatig content wordt geplaatst. Aanwezigheid op social media zorgt voor een betere ranking in Google voor je website.

Social Media beheren: 1250 euro

SEO Analyse van je website

SEO analyse van je website. Onpage en offpage. Inclusief rapport wat inzicht biedt in waar je momenteel staat qua aanwezigheid en ranking op Internet.

SEO Analyse van je website: 175 euro

Website aanpas en update jaartraject

Heb je geen om zelf je website aan te passen en up te daten? Wij helpen je graag met deze taken. Gedurende een heel jaar voeren we alle updates voor je website uit. Ook plaatsen we alle nieuwe teksten, foto's, filmpjes voor je en optimaliseren nieuwe pagina's of blog voor Google.

Website aanpas en update jaartraject: 199 euro

 

 

 

 

SEO onderzoek 5 grootste concurrenten

Uitgebreid onderzoek naar de positie op internet en de ranking in Google van je 5 grootste concurrenten.

SEO onderzoek 5 grootste concurrenten: 250 euro

Facebookpagina aanmaken

Aanmaken van een Facebook bedrijfspagina. Inclusief ontwerp van de banner en plaatsen van het logo. Invullen en weergave van alle gewenste bedrijfsgegevens. Eventueel plaatsen van 1 Facebookpost.

Facebookpagina aanmaken: 75 euro

 

Domeinnaam + Webhosting + Email

Registreren van een .nl, .com, .be of .eu  domeinnaam inclusief webhosting (1500 MB SSD en 20GB dataverkeer en onbeperkt emailadressen.
Indien je door ons je website laat maken of SEO Hoger in Google jaartraject afneemt richten wij de gehele webhosting voor je in. Koppelen je domeinnaam en maken de gewenste emailadressen voor je aan. Uiteraard krijg je alle informatie om deze te kunnen beheren.

Domeinnaam + webhosting + emailadressen: 45 euro per jaar

 

Logo Design

Wij ontwerpen graag je logo voor je website, visitekaartje of briefpapier.

Logo design: 65 euro

SEO - Hoger in Google Jaartraject Light

We monitoren een heel jaar lang jouw website. Ook delen we met jouw alle stappen die gezet moeten worden om je website beter vindbaar te maken in Google. En daardoor je ranking in Google te verbeteren. En meer bezoekers naar je website te leiden. Jij voert zelf alle stappen uit. Wij mailen je regelmatig een rapport met overzicht van je ranking.

SEO - Hoger in Google Jaartraject Light: 699 euro