Internet Marketing

Internet Marketing is de goedkoopste manier om je online doelgroep te bereiken. Onafhankelijk van de omvang van je bedrijf.

Wat is Internet Marketing?

Wat is internet marketing precies? Ook wel bekend als online marketing, is internet marketing het promoten van je bedrijf of merk en de daarbij horende producten of diensten op internet.

Door gebruik te maken van internet marketing technieken en software zorg je voor meer bezoekers en omzet via je website.

Internet Marketing is een brede term

Internet marketing is een brede term. Welke staat voor een reeks van online marketing technieken en strategieën. Denk aan content, email, zoekmachines, media, advertenties etc

Gratis scoren in Google

Het mooie aan het promoten van je bedrijf of merk is dat het ook gratis kan. Je hoeft er geen wizz kidd of marketing expert voor te zijn. Je kan, als je dat wilt, heel goed zelf je internet marketing regelen.

Gratis je website naar een hoge positie in Google sturen is eigenlijk vrij eenvoudig. Het kost je alleen wel heel veel tijd. Als je echter zorgt dat je regelmatig nieuwe, goed geschreven en voor je doelgroep interessante tekst (tekst heeft nog steeds de voorkeur) of foto's of video post. Zowel via je website als social media. Dan ga je van zelf scoren in Google.

Online marketing uitbesteden?

Door het feit dat Internet Marketing gratis is, maar erg arbeidsintensief, besteden veel ondernemers hun online marketing uit.

WebBuildingFirm.com biedt met het SEO - Hoger in Google Jaartraject een pakket aan waarbij we de online marketing van je bedrijf volledig van je overnemen. We voeren eerst een online en offline onderzoek uit. Denk aan positie in Google, concurrentie onderzoek etc Hierbij stellen we de online positie van je bedrijf of merk vast. Op basis daarvan maken we een internet marketingplan. Of zoals wij het noemen een aanvalsplan!

Bij het SEO - Hoger in Google Jaartraject werken we gedurende 1 jaar iedere dag aan de promotie van je website.

Dit heeft als resultaat:

  • Betere vindbaarheid in Google
  • Hogere ranking in Google
  • Meer bezoekers naar website
  • Grotere naamsbekendheid van je website, bedrijf, merk

We mailen je regelmatig rapporten die de ranking van je website, zoekwoorden en positie ten opzichte van de 5 grootste concurrenten weergeven. Zodat je zelf de stijging van je vindbaarheid en ranking in Google kan volgen.