goedkope webshop

Goedkope webshop

Goedkope Webshop in WordPress

Webshopeigenaren verdienden alleen al in 2019 meer dan 3,2 miljard euro aan verkoopopbrengsten. De Coronaviruspandemie heeft, net als andere uitbraken daarvoor, opnieuw de noodzaak aangetoond om de digitale economie te omarmen. Als u tot dat besef bent gekomen en op zoek bent naar een gemakkelijke en betaalbare manier om een webshop of online winkel voor uw bedrijf te creëren, dan bent u op de juiste website terechtgekomen. Wij kunnen voor u een goedkope webshop in WordPress maken.

De verwachting is dat de wereldwijde e-commerce omzet tegen het einde van 2020 boven de 4 miljard euro zal uitkomen, volgens de statistieken. Er is echt geen betere tijd om een webshop op te starten dan nu. En als u zich zorgen maakt over de kosten, weet dan dat wij betaalbare webshop pakketten aanbieden.

Wat houdt de Goedkope WordPress Webshop in?

Het is een snelle en moderne webshop. WordPress biedt geweldige thema's voor websites en webshops. De prachtig ontworpen interface wordt geleverd met functies en pictogrammen die het navigeren makkelijk maken. En die u stap voor stap meenemen en uw kopers leiden naar producten of diensten die u aanbied.

goedkope webshop

WordPress webshop met Woocommerce

Woocommerce installatie: Woocommerce is een WordPress-plugin die e-commercesites wereldwijd helpt om hun bedrijf naadloos te laten functioneren. In feite is het de enige plugin van WordPress die voorkomt in de lijst van beste e-commerce platforms. Woocommerce behandelt alle stadia van retail transacties met uiterste precisie en veiligheid. Door Woocommerce op uw Webshop te installeren, stellen wij uw webwinkel open voor eindeloze mogelijkheden.

Levering aan huis & PayPal opties

Wat is een webwinkel zonder thuisbezorging? En hoe kunt u online verkopen zonder dat een gerenommeerd fintech-bedrijf uw betalingen afhandelt? Door middel van ons ontwerp van wereldklasse, voeren we netjes een functie in die klanten de mogelijkheid biedt om hun eigen leveringsdatum te kiezen tijdens het afrekenen. Ook is Paypal misschien wel het wereldleidende online betaalplatform dat wereldwijd veilige betaalmogelijkheden biedt. Wij helpen u uw Paypal account te koppelen aan uw online winkel zodat u gemakkelijk betalingen voor producten kunt ontvangen.

Producten Categorieën

In de  goedkope webshop die we voor u maken, maken we een sjabloon voor productcategorieën die ten minste 10 producten tegelijk weergeven. Deze zullen ook worden ingeschakeld als hyperlinks om kopers direct naar het specifieke "productcategorie" te leiden waar de producten zich bevinden.

Uiterst Betaalbaar

Onze WordPress Webshop-aanbieding is een van de goedkoopste die u kunt krijgen. Praat met ons als u plannen heeft om een eigen webshop te beginnen. Wij delen graag onze kennis. En vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom u een goedkope webshop in WordPress nodig heeft

 

    1. Verbeterde zichtbaarheid: Een Webshop in WordPress is per pagina en per product te optimaliseren om goed in zoekmachines gevonden te worden.

 

    1. Uw winkel is 24/7 open: Uw producten zijn elk uur van de dag beschikbaar voor uw klanten. Dit is iets wat een fysieke winkel nooit kan bereiken.

 

    1. U kunt gerichte communicatie creëren op basis van Google analytics: Het is makkelijker om de prestaties van producten te monitoren wanneer u online verkoopt. Dit kan u helpen bij het plannen van promotiecampagnes en communicatie in de toekomst.

 

    1. Lagere retailkosten: Het is ook veel goedkoper om online te verkopen dan een fysieke ruimte te huren. De kosten van de huur en/of de hypotheek worden gewist en dit verhoogt uw winstmarge.

 

Dus als u heeft besloten dat u een goedkope webshop in WordPress nodig heeft, dan staan wij altijd voor u klaar.

 

goedkope webshop wordpress

 

 

 

 

Scroll to Top