de beste wordpress plugins

De beste WordPress plugins

De beste WordPress plugins op een rij

De beste WordPress plugins – ervaring kan ook in grote mate het gebruik van WordPress aangenamer maken.
Nu zullen we bespreken wat plugins zijn en wat de beste WordPress plugins zijn om te gebruiken voor

Wat is een plugin?

Het is een stukje software met meerdere functionaliteiten die aan een WordPress-site kunnen worden toegevoegd. Ze kunnen de bestaande mogelijkheden uitbreiden of nieuwe functies toevoegen aan je WordPress-websites. WordPress plugins worden geschreven in de PHP programmeertaal en integreren naadloos met WordPress.

De beste WordPress plugins om te gebruiken voor WordPress

WordPress heeft een verscheidenheid aan plugins die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.
Hier is een lijst van de beste WordPress plugins:

  1. Monster Insights

Monster Insights is de beste Google Analytics module voor WordPress. Het stelt je in staat om je site te koppelen aan Google Analytics, zodat je meer te weten kunt komen over bijvoorbeeld de gebruikers van uw website, welk standpunt zij onderhouden en wat zij op je site doen. Je kan dan je site op de juiste manier stroomlijnen en je winst verhogen.

  1. Constant contact

Constant Contact is uitstekend WordPress plugin.. Het stelt je in staat om e-mail records samen te stellen en berichten te versturen naar uw abonnees. Het is bij lange na het meest gebruiksvriendelijke platform, met een snelle en eenvoudige setup. De tools zorgen dat informatie kan uitgewisseld worden.

  1. Back-up Buddy

Als ondernemer kan je je bedrijfs- en klantgegevens niet verliezen in het geval van een hardwarestoring of een aanval op de servers van je host.Het belangrijkste wat je moet instellen op al je WordPress locaties is een back-up module. Ik schrijf het gebruik van Backup Buddy voor, omdat het een van de meest betrouwbare en minst veeleisende manieren is om een back-up te maken en je WordPress-websites te herstellen met slechts een paar klikken.

  1. MaxCDN

Foto\\\’s en andere statische stoffen op een website doen er het langst over om te laden. In het geval dat je je website aanzienlijk sneller wilt maken, gebruik dan een CDN gebruiken om uw statische gegevens over te brengen. MaxCDN is de meest betrouwbare CDN-service en coördineert moeiteloos met WordPress.

  1. Members Pers

Member Press stelt je in staat om online communities te bouwen op je WordPress-website. Het is de beste WordPress-membersplugin die je in staat stelt om moeiteloos inschrijvingsopties toe te voegen aan jouw WordPress-site.

  1. Shared Counts

Shared Counts is de beste WordPress online netwerk plugin. Het stelt je in staat om moeiteloos web-based social networking knoppen toe te voegen aan je website. Anders dan soortgelijke plugins voor het delen van sociale media, is Shared Counts supersnel en kan worden ingesteld voor de sociale platforms die je echt gebruikt.

  1. CSS Hero

WordPress thema\\\’s zijn afhankelijk van CSS voor de visuele uitstraling van je site. In het geval dat je maatwerk moet maken voor je thema, gebruik je CSS. CSS Hero is een WordPress-module die je in staat stelt om WordPress-thema’s aan te passen zonder dat je moet coderen.

Dit was een overzicht van de beste WordPress plugins. Wil jij hulp bij het selecteren of installeren van de beste WordPress plugins?
Neem vrijbljvend contact met ons op.

\"\\"de\"

Scroll to Top