Google Mijn Bedrijf Verwijderen

Hoe kan ik Google Mijn Bedrijf verwijderen?

Een vraag die vele kleine ondernemers die hun lokale zakelijke website beheren zich stellen, hoe kan ik mijn Google Mijn Bedrijf account verwijderen? Dat is vaak een standaard vraag die door de lokale bedrijfseigenaar wordt gesteld. Wanneer zij hun Google Mijn Bedrijf account niet meer nodig hebben. Uw Google Mijn Bedrijf account verwijderen is gelukkig geen raketwetenschappen. U moet gewoon enkele eenvoudige stappen volgen. Als leek lijkt het vaak moeilijk. Maar gelukkig valt dat mee.

Er zijn verschillende mogelijke scenario’s waarom een bedrijfseigenaar zijn account zou willen verwijderen.

– U kunt uw account verwijderen als u deze niet meer wilt gebruiken om locaties te beheren. Het verwijderen kan echter niet ongedaan worden gemaakt.

– Als u niet aansprakelijk bent voor een groep van locaties in een account, draag dan het eigendom van het account over in plaats van het te verwijderen.

google mijn bedrijf verwijderen

Stapsgewijze handleiding om account te verwijderen:

1. Log in op uw Account:

Allereerst moet u inloggen bij uw Google Mijn Bedrijf. Tijdens het inloggen moet u uw juiste e-mail en wachtwoord opgeven. Dat is de eerste procedure.

2. Klik op het pictogram verwijderen:

Na het inloggen verschijnen de drie puntjes aan de zijkant van de pagina. Klik eerst op het icoontje en klik dan op de Delete knop. Uw pagina zal worden ververst en soms zal u uitgelogd worden. Opnieuw inloggen en op de Delete knop drukken is aangewezen. De verwijderingsprocedure is namelijk nog niet afgelopen.

3. Bekijk het scherm:

Na het laden van de pagina, zullen ze een aantal belangrijke vragen stellen met onder andere de reden waarom u uw account wilt verwijderen. Selecteer de vakjes om te controleren of u het account echt wilt verwijderen.

4. Permanent verwijderen:

Na het selecteren van de vakjes, zal er eindelijk een knop van permanent verwijderen onder aan de pagina staan. Klik op Account verwijderen om uw Google Mijn Bedrijf account en alle bijbehorende gegevens permanent te verwijderen. U verliest dan alle informatie in uw account.

Google mijn bedrijf

Na het verwijderen van Google Mijn Bedrijf:

Na het verwijderen van het account verliest u definitief alle informatie in uw account. U kunt dan niet meer in uw account inloggen. Na het verwijderen van dat account verliest u alle bedrijfsgegevens, uw locatie, naam en ieders soort gegevens.

– Uw locatie en vermelding zal niet meer getoond worden aan de consument.