bovenaan in google

Google Bedrijf

Hoe gebruik je Google My Business?

Ooit gehoord van Google My Business? Het werd oorspronkelijk gecreëerd als Google Places en Google Local, maar na verloop van tijd werd het een hulpmiddel voor ondernemers om een identiteit voor hun merken te creëren. Toen bedacht Google dat het handiger was om het Google My Business te noemen. Mensen in Nederland en Vlaanderen kunnen het ook wel kennen als Google Mijn Bedrijf of kortweg Google Bedrijf.

Bedrijfsvermelding op Google Maps via Google Bedrijf.

Google (mijn) Bedrijf is een serviceproviderproduct waarmee u een gratis bedrijfsvermelding op Google maps kunt maken en beheren. Dit maakt het makkelijker voor mensen of potentiële klanten om uw bedrijf te vinden bij het maken van een lokale zoekopdracht. Google My Business biedt een verscheidenheid aan diensten aan die het voor bedrijven gemakkelijker maken om zichtbaarder en toegankelijker te zijn voor mensen die ze nodig hebben.

 

Google Bedrijf

 

Wat kan Google My Business voor uw bedrijf doen?

Het biedt locatie-extensies. Dit werkt met Google-advertenties. Het helpt om de doelgroep van uw advertentie te informeren over de locatie van uw bedrijf, naam, adres, telefoonnummers en alle andere informatie die u wilt dat uw doelgroep contact met u opneemt.

Google My Business (Google Bedrijf) helpt uw bedrijf te controleren op Google en het lop de kaart te zetten - Google maps. En ook enkele andere Google-serviceproviders zoals Google.nl en Google Earth. Het geeft uw bedrijfsgegevens weer wanneer iemand een opmerking maakt over uw bedrijfsnaam of bedrijfscategorie bij een van deze providers.

Met Google My Business (Google Bedrijf) kunt u de beoordelingen en opmerkingen van uw klant beheren en beantwoorden. U kunt ook foto's en beschrijvingen van uw bedrijf toevoegen.

Google toont uw analyses om te weten te komen waar en hoe de demografie van uw klanten zich verspreidt. Het laat u ook weten waar mensen naar u zoeken en hoe ze naar u zoeken. Dit kan u helpen om u beter aan te passen aan uw oude en nieuwe klanten.

Voordelen van Google My Business (Google Bedrijf):

 

    • Het kan worden geoptimaliseerd om uw omzet te verhogen en uw bedrijf te laten groeien.

 

    • Het verbetert de zichtbaarheid van uw bedrijf, zowel online als offline.

 

    • Google My Business is volledig gratis en eenvoudig te registreren.

 

    • Het verbetert uw zakelijke organische Search Engine Optimization (SEO) sterk.

 

 

 

Waarom is Google My Business belangrijk voor lokale SEO?

Voor een lokaal bedrijf kost het tijd om succesvol te worden door middel van organische SEO. Wanneer een zoekopdracht wordt gemaakt op Google, zijn de zoekresultaten niet allemaal organisch, sommige resultaten worden gepusht door Google, en dit is waar Google My Business in het spel komt. Om succes te hebben in uw SEO heeft u een aanzienlijke hoeveelheid zichtbaarheid nodig op Google My Business.

Het bedrijfsmanagementsysteem op Google, Google My Business, stelt u in staat om uw online aanwezigheid te beheren en te laten groeien. Lokale SEO staat erom bekend dat bedrijven een hogere kans hebben om in de top van de zoekresultaten op Google te komen en Google My Business verbetert uw kansen om als zoekresultaat te verschijnen, omdat ze al uw bedrijfsgegevens hebben, zoals locatie en contactgegevens, die ook overeenkomen met de zoeklocatie.

Uw bedrijfsomschrijving heeft belangrijke relevante trefwoorden waar de zoeker naar op zoek is en wanneer Google deze allemaal samenvoegt en uw bedrijf als het dichtstbijzijnde en meest geschikte beschouwt om de zoeker tevreden te stellen, zal uw bedrijf bovenaan de zoekmachineresultaten staan en uw nieuwe klant naar u toe brengen.

WebBuildingFirm.com kan ook uw Google My Business account volledig voor u instellen of optimaliseren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Scroll to Top