Kiezen voor WordPress, een goed idee?

Kiezen voor WordPress, goed idee?

Waarom zou ik kiezen voor WordPress? Is mijn oude site niet goed genoeg? Waarom moet ik overschakelen naar WordPress? Als je deze vragen stelt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit artikel hebben we een aantal redenen verzameld waarom je WordPress zou moeten gebruiken, en wie WordPress gebruikt.

 

Gemakkelijk te leren en te gebruiken.

WordPress wordt gebruikt door een groot aantal mensen en relatief nieuwe mensen treden toe tot de WordPress-gemeenschap. De reden waarom mensen zich snel aanpassen aan WordPress is dat het echt eenvoudig te leren is en dat het zeer eenvoudig te gebruiken is, je hoeft geen It-expert te zijn om het te kunnen gebruiken.

Veilig en betrouwbaar

WordPress is gemaakt met de eerste gedachte dat mensen veiligheid nodig hebben voor hun websites, dus ze doen heel wat moeite om hun gebruikers veiligheid te bieden, dus er wordt nagedacht om een zeer veilige website te maken.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is samengesteld met behulp van standaard code van hoge kwaliteit en creëert een constante toename van bezoekers wat je site uitzonderlijk aantrekkelijk maakt voor zoekmachines. Door het overzicht is WordPress extreem SEO-vriendelijk, en je kunt het aanzienlijk SEO-vriendelijker maken door gebruik te maken van verschillende plug ins.

Gemakkelijker onderhoud

Een van de belangrijkste hoogtepunten van WordPress vanuit het oogpunt van een ondernemer is dat het zo vanzelfsprekend is om de pagina's en berichten voor hun website te maken en te bewerken zonder te verwachten dat je hiervoor een webdesigner inschakelt. In het algemeen, in het geval dat je een tekstverwerker kan gebruiken, kan je ook de pagina's van je site bewerken.

Kiezen voor WordPress want: open source

Hoewel er ongeveer 550 medewerkers bij WordPress werken, zijn er overal ter wereld heel veel mensen die proberen om het consequent te verbeteren. Daarnaast is er een groep van een groot aantal web engineers, architecten, ondernemers en bloggers die gebruik maken van de software, hun inzichten delen en gedachten aanbieden aan de programmeurs die momenteel het platform ontwikkelen. Dit resulteert in een niveau van verfijning en complexiteit dat voorheen absurd was binnen de budgetten van kleine en middelgrote organisaties.

Minstens zo effectief voor blogs en websites

Het klopt dat WordPress begon als een blogging framework, maar dat is lang geleden. Door de jaren heen heeft WordPress zich ontwikkeld tot een volledig geïntegreerd content management system framework. Dat betekent dat je WordPress kunt gebruiken om je hele website te beheren, niet alleen je blog. Uiteraard, in het geval dat je gewoon wilt bloggen, kun je nog steeds gebruik heel goed gebruik maken van WordPress.

Beschikbaarheid van duizenden professioneel ontworpen thema's

WordPress thema's stellen je in staat om een professioneel ontworpen website te hebben zonder gebruik te maken van de diensten van een webdesigner. Er zijn meer dan tweeduizend gratis thema's toegankelijk in de WordPress Thema Directory en nog veel meer zijn beschikbaar tegen een vergoeding op verschillende zakelijke websites.

WordPress is populair.

Gezien de bruikbaarheid en toegankelijkheid van duizenden deskundige kwaliteitsthema's en -modules is het niet verbazingwekkend dat WordPress het bekendste webdistributiekader ter wereld is. De laatste keer dat iemand het controleerde was meer dan 34% van alle websites gemaakt met WordPress.

Het heeft zich ontwikkeld tot een gemeenschap.

Met zo'n groot aantal klanten is het gewoon dat een enorme, dynamische en liberale groep is opgestaan om hulp te bieden, gedachten uit te wisselen en WordPress voor iedereen te verbeteren.

Klaar voor het mobiele web.

Websites die in WordPress worden gebouwd zijn ook gereed om op alle formaten schermen weer te geven. En zijn dus bij uitstek geschikt om mobiel te surfen.

 

Scroll to Top