google mijn bedrijf inloggen

Google Mijn Bedrijf Inloggen

Hoe kan ik bij Google Mijn Bedrijf inloggen?

Google My Business, ook bekend als Google Mijn Bedrijf, is een essentieel hulpmiddel geworden voor lokale bedrijven die willen groeien. Maar wat is Google My Business en waarom zou uw bedrijf het gebruiken?

Google My Business kan een belangrijke tools zijn om relevante, vaak lokale, bezoekers te helpen bij het vinden van bedrijfslocaties en bedrijfsinformatie.

Iemand die nieuwsgierig is naar producten of diensten zoals die van uw bedrijf, hoeft niet verder te zoeken om de informatie, de locatie, de uren en de beoordelingen van uw bedrijf te vinden.

Uw Google My Business-vermelding kan een uitstekende plek zijn om online bezoekers over uw bedrijf te informeren.  Zeker, wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst in hun buurt.

Het is dus van vitaal belang dat de informatie over uw bedrijf die wordt getoond wanneer mensen in Google zoeken zo nauwkeurig, volledig en geoptimaliseerd mogelijk is.

Hoe kan ik inloggen in Google Mijn Bedrijf account?

Inloggen in Google Mijn Bedrijf kan met een Google account. Hebt u reeds een Gmail of Google Drive of Android account? Dan kunt u daarmee inloggen in Google Mijn Bedrijven. Na het inloggen in Google Mijn Bedrijf geeft u eerst de gegevens van uw bedrijf op, zoals uw bedrijfsnaam, locatie en uw diensten wat u aan uw klanten doorgeeft.

google mijn bedrijf inloggen

Heb je bij het Google Mijn Bedrijf inloggen problemen? en hoe deze te verhelpen

 

    1. Wachtwoord vergeten

       

 

Als u uw wachtwoord van Google Mijn Bedrijf account bent vergeten, klikt u op de knop Wachtwoord vergeten. Google zal een code sturen naar uw mobiele nummer of e-mail sturen om er zeker van te zijn dat u het bent. Zodra u de code heeft ingevuld, ontvangt u een mailtje van Google met een linkje in. Klik op het linkje. U kunt het wachtwoord wijzigen en opnieuw inloggen in Google Mijn Bedrijf.

    1. Login probleem bij lange Inactiviteit

       

 

Als u zich een tijdje niet aanmeldt bij Google Mijn Bedrijven, kan het zijn dat Google het laat vervallen in de "ongecontroleerde" status.

In sommige gevallen zal Google contact opnemen met Google Mijn Bedrijf gebruikers via e-mail om te controleren of ze nog steeds actief bezig zijn met het beheren van een bedrijfspagina. Als een gebruiker niet reageert op onze pogingen om contact met hem of haar op te nemen en zich gedurende een aanzienlijke tijd niet heeft aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, krijgt hij of zij ongecontroleerde pagina's binnen de account.

- Als u ontdekt dat een pagina in uw account ten onrechte niet is geverifieerd, neemt u contact op met google-support om hulp te vragen bij het herstellen van uw verificatieprobleem.

Google mijn bedrijf

Waarom Google Mijn Bedrijven gebruiken?

Voor lokale bedrijven is het een van de meest effectieve tools die u hebt. Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat de informatie die u in Google Mijn Bedrijf geeft, correct en volledig is. Zorg ervoor dat u transparante informatie over uw bedrijf verstrekt. Informatie zoals naam, adres, beschrijving, categorie, website en telefoonnummer zijn belangrijk om goed weergegeven te worden in Google Maps. Maar ook in andere Business directory's.

Zorg dat de informatie over uw bedrijf actueel blijft om het probleem van het deactiveren van het account te voorkomen.

 

local search

 

Scroll to Top