google mijn bedrijf beheren

Google Mijn Bedrijf Beheren

Google Mijn Bedrijf beheren

Meer over Google Mijn Bedrijf beheren. Een bedrijf laten groeien met Google was nog nooit zo eenvoudig omdat het minimale bemoeienis van je vraagt, zeker als je wat externe hulpmiddelen gebruikt om het proces te vereenvoudigen. Want of je het nu leuk vindt of niet, je bedrijf kan en zal waarschijnlijk op Google vermeld worden. Het claimen en verifiëren van je Google Mijn Bedrijf vermelding voor elk van je locaties is je eerste optimalisatie stap en helpt ervoor te zorgen dat je bedrijf in de resultaten van plaatselijke zoekmachines verschijnt. Google heeft de neiging zijn huidige bedrijfsvermeldingen voorrang te geven bij het aanbieden van lokale zoekresultaten aan gebruikers, dus het bijhouden van je Google Mijn Bedrijf vermelding helpt je hogere rankings te verzekeren voor de informatie die je aan lokale gebruikers wilt presenteren.

Google Mijn Bedrijf account

Met een Google Mijn Bedrijf account kun je bekijken wat Google voor je bedrijf heeft vermeld om er zeker van te zijn dat alles juist is en geoptimaliseerd om je te helpen in de lokale zoekresultaten te scoren. Als je je Google Mijn Bedrijf account gebruikt om te beheren hoe je bedrijf op Google Maps en in de zoekresultaten verschijnt, kun je je vermelding verfijnen om je zoekopdrachten te verbeteren door meer klanten aan te trekken die je organisch klasserend vinden. Google Mijn Bedrijf is een hulpmiddel waarmee je je bedrijfsprofiel in Google Places kunt maken en beheren, zodat het correct verschijnt in Zoeken en Kaarten. Je kunt er Google gratis informatie over je plaatselijke bedrijf mee vragen en contactgegevens, uren, foto's, diensten, en meer toevoegen.

Platform voor Bedrijfseigenaar

Dit is een platform dat elke lokale bedrijfseigenaar zou moeten kennen en gebruiken, want de informatie die je bij je vermelding opgeeft kan op meerdere manieren in de zoekmachine verschijnen, o.a. in dashboard, lokaal pakket, en kaarten. Als je je bedrijfsvermelding niet kunt vinden, kun je klikken op de pop-up die verschenen zou moeten zijn of de link "Voeg je bedrijf toe aan Google" gebruiken. Ga naar Google Maps, zoek je bedrijfsnaam op en klik op de juiste vermelding. Voer je bedrijfsgegevens in: naam, bedrijfstype, URL, telefoonnummer, Google kaart locatie, verzendmethode, enz.

GMB Profiel

Begin met het invoeren van een profielnaam om te zien of er al een profiel met dezelfde naam bestaat. Je zult deze korte naam waarschijnlijk promoten, dus zorg ervoor dat hij kort en relevant is, en Google adviseert je om je locatie erbij te vermelden om hem beter te kunnen onderscheiden. Als je wilt dat je bedrijfsnaam bovenaan de pagina met zoekresultaten komt te staan, moet je beslist alle belangrijke bedrijfsinformatie voorbereiden om in je vermelding op te nemen.

Meld je aan bij het Google account dat je gebruikt om je bedrijfsprofiel te beheren. Als je een bedrijf bezit of beheert, kun je een bedrijfsprofiel maken en bewerken dat klanten kunnen vinden op Google Maps en Zoeken. Als je bedrijfsprofiel geverifieerd is, kun je wijzigingen aanbrengen in je profiel waar het ook verschijnt, zoals op Google Zoeken en de mobiele app Maps.

google mijn bedrijf beheren

Google Maps

Wanneer je via Google Maps naar je bedrijf zoekt, kan je je bedrijfsprofiel zien, zelfs als je nooit een account hebt aangemaakt. Wanneer iemand een bedrijf toevoegt aan Google Maps, wordt automatisch een bedrijfsprofiel aangemaakt (ja, zelfs volslagen vreemden kunnen je bedrijfslocatie taggen). Als je geen informatie aan je bedrijfsprofiel toevoegt, doet Google zijn best om het automatisch te vullen met alle gegevens die op het web beschikbaar zijn.

Google Algoritme

Hoewel Google's algoritme geavanceerd is, kan het alleen maar beredeneerde gissingen doen over je bedrijfsinformatie om je bedrijfsprofiel aan te vullen. Daarom is het belangrijk dat de informatie over je bedrijf die verschijnt als je op Google zoekt zo nauwkeurig, volledig en geoptimaliseerd mogelijk is. Deze stap-voor-stap gids helpt je alles te leren over Google Mijn Bedrijf, zodat je je Google Maps ranking kunt verbeteren, contact kunt maken met klanten, je online aanwezigheid kunt controleren, en meer leads kunt genereren.

GMB

Google Mijn Bedrijf, vaak afgekort als GMB, is een gratis dienst van Google waarmee bedrijfseigenaren hun Google Maps vermeldingen kunnen claimen, zodat ze meer controle hebben over de informatie die in de zoekresultaten voor hun vermeldingen wordt weergegeven. Een bedrijfsprofiel is eenvoudigweg een lijst van bedrijven die getoond wordt als gebruikers zoeken in de zijbalk van Google Maps en Google Local resultaten. Het goede nieuws is dat als je meerdere bedrijven beheert en uitbaat die in aanmerking komen voor een vermelding op Google Mijn Bedrijf, je meerdere locaties op dezelfde account kunt vermelden. Als je een bedrijf vertegenwoordigt dat in een bepaald gebied diensten verleent, moet je Google vertellen in welk gebied je klanten bedient.

Als je je vermelding eenmaal hebt opgebouwd, zal Google je waarschijnlijk waarschuwen dat radius rond bedrijf niet langer een optie is (althans dat is wat mijn GMB meldingen van najaar 2018 me vertelden). Bijvoorbeeld, als je hoofdzakelijk boekhoudkundige diensten verleent aan lokale bedrijven in Rancho Cucamonga, Californië, gebruik dan de stad als je specifieke servicegebied. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn - je vertelt Google in wezen welke klanten je in je bedrijfsgegevens wilt zien. Houd bij hoeveel klanten naar je zoeken, je bedrijf bellen, de weg vragen, op je foto's klikken, en meer.

Weten welke trefwoorden, foto's en activiteiten het populairst zijn, kan je helpen je profiel aan te passen en zelfs informatie geven over de inhoud die je voor sociale media maakt. Met dit handige gratis hulpmiddel kun je eenvoudig de verschijning van je bedrijf op Google Zoeken en Google Maps beheren door informatie te markeren die mogelijk nuttig is voor je klanten. Dit omvat het toevoegen van je bedrijfsnaam, locatie en tijd; het volgen en reageren op feedback van klanten; het toevoegen van foto's; te weten komen waar en hoe mensen naar je zoeken en nog veel meer.

Met Google My Business Audit kun je ervoor zorgen dat je klanten altijd actuele en nauwkeurige prestatiegegevens krijgen. GMB Management 101 Leer de beste manieren om je GMB vermeldingen te optimaliseren en te beheren met een gratis BrightLocal Academy cursus. Met de Google Mijn Bedrijf Management Service kun je werken met Gorilla(tm) gecertificeerde GMB experts die alle kleine details (en soms grote rompslomp) kunnen afhandelen die komen kijken bij het beheren van een geweldige GMB vermelding.

Google Recensies

Beheer al je Google Recensies op één plaats Volg en beantwoord al je Google Recensies met één eenvoudig hulpmiddel, zelfs als je bedrijf honderden filialen heeft. Om recensies op Google te beantwoorden log je in op je Google Mijn Bedrijf account, kies je de vestiging waarvoor je recensies wilt beheren, en ga je naar het tabblad Recensies op de Google Mijn Bedrijf homepage. Voor veel bedrijven koppelt Google automatisch de reacties op hun Facebook bedrijfspagina aan hun Google account, zodat hun Facebook reacties ook in hun bedrijfsvermelding op Google verschijnen. Om je adres meer kans te geven op vermelding in je GMB listing, zorg je ervoor dat je bedrijfsgegevens op je Facebook pagina en Google Mijn Bedrijf account precies hetzelfde zijn.

WebBuildingFirm.com helpt je graag

Wij helpen je graag met het vertalen van jouw ideeën naar een online solide concept. Dat kan een website of webshop zijn. Maar ook het online promoten van jouw business. Of het uit handen nemen van het onderhoud van je website of webshop. Zodat je een veiligere, snellere en stabielere website of webshop krijgt. En jij meer focus of je core business kan richten. Met meer dan 20 jaar online ervaring kennen we alle ins & outs van het Net.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

betaalbaar webdesign

Scroll to Top